Traccia corrente

Titolo

Artista

Show attuale


Indsats til Bain kapital til at finansiere Salg Vækst

Scritto da il 24 Marzo 2012

og i udlandet.
Investeringen værdsætter nøje holdt skomager på omkring $ 625.000.000, herunder gæld, ifølge en person bekendt med situationen, som bad om ikke at blive navngivet, fordi finansielle vilkår i aftalen ikke var offentligt kendt. Blake Mycoskie, der grundlagde Toms, vil bevare en 50 procent ejerandel, selskaberne sagde i en erklæring i går.
Han etablerede Toms efter en rejse til Argentina i 2006, og konstateringen af, at mange af børnene i landsbyen han var på besøg havde ingen sko. Virksomheden, der er baseret i Los Angeles, har givet væk mere end 25 millioner par nye sko til børn siden sin grundlæggelse, og sagde sine briller division har hjulpet gemme eller gendanne synet af mere end 250.000 mennesker. Bain også planer om at hjælpe Toms udvide sine produktlinjer i tilbud som beklædning og husholdningsartikler.
»For Good ‘” Blake fandt, at for fortjeneste og en bundlinje fokus ikke behøvede at være i konflikt med til gode, “Cotton sagde. “Canada Goose Danmark Det har dybe, ægte resonans med forbrugeren. Vores investering afhandling tager brandet og udvide det til en masse steder vi er ret overbevist om det har licens til at gå.”
Mycoskie svarede ikke på en anmodning om en kommentar om virksomhedens vækstplaner. Alex Stanton, en talsmand for Bain på Stanton Public Relations Marketing, afviste at kommentere Toms ‘værdiansættelse.
Toms ‘to butikker er i Venedig, Californien, og Austin, Texas. Det sælger også produkter online og gennem nationale forhandlere som Nordstrom Inc. og Whole Foods Market Inc., samt i lokalt ejede butikker.
Virksomhedens forretningsmodel, hvad detail konsulenter har opfundet medfølende forbrugerisme, har inspireret efterligninger fra etablerede mærker. Skechers USA Inc. introducerede sin BOBS label, Fordelene andre af sko, og Urban Outfitters Inc. butikker har tøj af Threads for Thought, hvilket giver en del af sine salgsindtægter til humanitære grupper.
Millennials AppealIt er en vinkel, der har appelleret til Millennials, shoppere i slutningen af ​​20’erne og begyndelsen af ​​30’erne, som mangler midlerne til at gøre store donationer og beundrer brands, der fremmer en redde planeten etos. Det er også en måde for detailhandlere at skille sig ud på Main Street, som beklædning kæder kæmper for at lokke kunder tilbageholdende med at bruge så løn- gevinster forbliver træg.
Toms ‘succes har også henledt detailhandlere søger at ansætte talent. Laurent Potdevin forlod sin stilling som Toms ‘præsident til at blive administrerende direktør for Lululemon Athletica Inc., yogawear detailhandler, i januar.
Bain gør investeringen i Toms fra sin 11. buyout fond, en $ 7.3 milliarder pool det færdige hæve i april. Firmaet har investeret i forbruger- og detailvirksomheder, herunder frakke maker Canada Goose Inc., Gymboree Corp og Burlington Stores Inc.
Mycoskie vil give væk mindst halvdelen af ​​sin fortjeneste fra salget, ifølge erklæringen. En del af disse penge vil gå i retning starte en fond til støtte for socialt iværksætteri. Bain, som er baseret i Boston og har mere end 75 $ milliarder af aktiver under forvaltning, vil matche sin investering i fonden.
“Vi mener, at man for én løfte er grundlæggende for brand,” Cotton sagde. “Så gik det op for os, at hvis vi skulle være partnere i Toms, ville det være virkelig vigtigt for os og Blake til at gå tur.”